Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως  στο σχολείο μας τοποθετήθηκε και ανέλαβε υπηρεσία η κα Σπυροπούλου Ελισάβετ, Κοινωνική Λειτουργός .

Η κα Σπυροπούλου   θα βρίσκεται στο σχολείου μας , κάθε Πέμπτη 08:00 έως 11:00 , προκειμένου σύμφωνα με το Καθηκοντολόγιο των Κοινωνικών Λειτουργών όπως αυτό ορίζεται από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων , να συνεργαστεί με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, υποστηρίζοντας τους μαθητές μας και τις οικογένειές τους.

  Έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε μαζί της και για θέματα που αφορούν την διαχείριση της παρούσας κατάστασης και την παροχή εξ αποστάσεως συμβουλευτικής σχετικά με τους τρόπους υποστήριξης των παιδιών στο σπίτι.

Σε περίπτωση που κάποιος γονέας ενδιαφέρεται να έρθει σε επικοινωνία μαζί της, μπορεί να επικοινωνήσει στο e-mail :του σχολείου μας :

mail@17dim-kalam.mes.sch.gr.

ή να ενημερώσει για την επιθυμία του αυτή τηλεφωνικά τη διεύθυνση του σχολείου στο τηλέφωνο : 2721025064

Στη συνέχεια η Κοινωνική λειτουργός θα επικοινωνήσει με τον/τους γονέα/είς και αφού γίνει η διερεύνηση του αιτήματος θα σχεδιαστεί ένα πρωτόκολλο υποστήριξης σύμφωνα με τις ανάγκες του μαθητή και της οικογένειας και σύμφωνα με τις υπάρχουσες δυνατότητες λόγω covid, τηρώντας πάντα την δεοντολογία και το απόρρητο.

Εκ της Διευθύνσεως

Αφήστε σχόλιο